středa 20. srpna 2008

Vyhodte uz tu televizi z okna


Kdyz se muze nekdo jako nejmenovany Majitel... vyjadrovat k televizni produkci tak proc bych nemoh ja. A muj nazor je samozrejme zapornej. Televizni produkce u nas v souasnosti stoji za zhnily hovna. Zacnu od nejhorsiho, tedy TV Hovna. Nechapu jak nekdo s iq nad tricet muze sledovat ty debilni porady. Sice uz vymizeli estrady s tim tlustym spocenym prasetem ale porad zustavaj zkurveny telenovely, jak cesky tak jihoamericky a zpravodajstvi kde je v kazdem dile dementni zvire (tim nemyslim Gaynoldse Kurvantanga) a reportaze o okradani nebohych duchodcu s naslednym brekotem. Nechybi samozrejme "vtipne" kecy moderatoru a teply sport. Pak hned zacne nejaky puvodni cesky serial nebo desetkrat vysilany komercni americky film. Proste bozi. Uz ani porno tam nedavaj :D. Uznavam, jeden ze sta serialu je dobrej treba namatkou Lost, Prison Break, Hvezdna Brana nebo 24 ale zkurvej to tim ze to daj pozde s amaterskym dabingem a ctyrma zkurvenejma reklamama to si radsi stahnu z netu.

TV Prima je snad jeste horsi Rodinny pouta vlastne zacaly modu ceskejch telenovel a kurvi vkus generacim k tomu ty jejich tradicni tvare ble. Respektuju Klepla ale ta devka Moravkova nebo tlustej kuchar Zounar no fuj o tom priteplenym Vondracockovi ani nemluve. Zuna uz je taky trapnej mel by to zabalit a skocit z televizni veze.

Ted urcite cekate jak vyzdvihnu CT jako nejakej pseudointos, ale to neudelam. Zatimco CT1 klesla bezmala na stejnou uroven jako TV Hovna se serialama i zpravodajstvim i """"zabavnymi"""""" porady, na CT2 davaj misto dobrych sitcomu typu Trpaslik nebo IT Crowd jen nekonecny dokumenty o sukani opic a ten prave olympiadu blueh. Ani nemluvim o telesukingu a idolech mentalnich duchodcu Eva a Vasek. Mam dotaz na vas inteligentni, kdo to proboha kupuje? I moje prarodice tim patokem pohrdaj, a to sou hardcore dechovkari.

Nekdy uvazuju jestli stoji za to televizi mit kvuli tomu malo dobrymu. Asi nakonec porad jeste jo, ale jestli to tak pujde dal. Snazil jsem se napsat Nove i CT nekolik dopisu aby vysilali taky neco normalniho ale odpoved jsem prirozene nedostal. Timto apeluji, jestli to cte nekdo z televize, vzpamatujte se.

Žádné komentáře: