pondělí 25. srpna 2008

Fejk


Na forech se objevujou nazory zda tento blog neni jen nejaka recese. V diskusich padaji slova o tom ze jsem pry Fejk. I kdyz je pan reditel nasi zoo sympatak a asi se o ty zviratka stara hezky, jeho jmeno nenesu. Ale ted vazne. Jen tak me neco nenastve ale to, ze nektery berou muj blog jen jako recesi kvuli jejich zanedbatelne inteligenci je opravdu smutne. 99% toho co tu pisu myslim vazne a jestli to nekdo nechape, tak je u me trotl. Prdel si fakt nedelam. Mozna lidi odmitaji verit tomu, ze by nekdo to popravovani tech srackovych stylu co poslouchaji myslel opravdu vazne, protoze se setkavaji jen s pozou a sou uvezneny v presvedceni ze sou nejlepsi. Na druhou stranu kazda navsteva dobra, takze si klidne zijte v presvedceni o nejaky recesi kdyz vam to pomuze.

P.S. Objevil se i nazor ze ja a pro vetsinu z vas ctenaru Zrsek jsme jedna a taz osoba. Opravdu nevim na cem se to zaklada urcite to je ale projev toho, ze nekterym mym odpurcum uz hrabe. Co se da na tohle rict? :-D Se na to uzivatele Zrska zeptejte i kdyz sem ho teda par dni nic psat nevidel. Co ja vim tak ani neposloucha moc metal.

3 komentáře:

dedliipf řekl(a)...

Lidi prostě jen odmítají uvěřit tomu, že někdo vážně poslouchá Slipknot. To je imunitní systém vytvořený evolucí

Unknown řekl(a)...

netrapi me, co tu pises o vsech hudebnich stylech, ktery se ti nelibi, je to jen dobrej zdroj zabavy, jaky omezeny hlody tu pises :D
zato mam taky problem uverit,ze nekdo jako ty, fakt existuje. buh musi bejt slepej, jestli necemu jako jsi ty dovoli existovat.

Svestkac řekl(a)...

Buh neexistuje.