pondělí 18. srpna 2008

PUNK SUCKS


Tenhle styl a jeho predstavitele mi hnou opravdu extremne zluci. Tenhle styl byl srackovej od samyho zacatku, vsechno jen poza a umeni nikde. Radoby revolta sama o sobe nestaci. Sex Pistols takovy sracky slysel jsem to jejich prosluly CD a vsechno na nem zni uplne stejne fuj. Ani nemluvim o soucasnym MTV punku (Green Gay, Blink) pro holcicky kterej silne hranici s Emo a disco. Uplne nejhorsi jsou ale ty smazky anarchisti co se valej na nadrazi fetujou a pijou krabicovy pivo. Stejne to delaj jen aby byly cool ale vzkazuju vam nejste. Fuck off

4 komentáře:

Spitfire řekl(a)...

a ten tvůj slavnej metál není o pózách?? Dlouhovlasé máničky, celé v černém, samé 666, drsné gesta,... A jakej ta sranda má vůbec smysl?!
Punk nikdy nebyl o umění. Bylo to jen o tom zvednout zadek ze židle a něco udělat. Vyjádřit svou nespokojenost se společností,.. Navrátit zpět na scénu rock'n'roll a o tom to celý bylo. Punk nebyl o penězích, ani o slávě, byl jen a jen o hudbě. Když tomu nerozumíš, tak o tom ani nekecej. A ten tvůj tzv. "MTV punk" punk ani není, ty odborníku!

Svestkac řekl(a)...

No jo ty si klasickej pripad vy vsichni radoby pankaci melete to samy. A nejakej hranej protest proti spolecnosti ani tri akordy dobrou hudbu nedelaj to si uvedom. A ja nerikam ze vsichni metalaci sou bez chyby

Anonymní řekl(a)...

Takže... za prvé punk byl původně více ideologií nežli hudbou... Za druhé některé části punkové techniky používají dodnes i jiné žánry, např. původní Gothic Rock nebo i tvůj tolik zbožňovaný Black metal.

Svestkac řekl(a)...

...pointa?