pondělí 18. srpna 2008

Metal jako zachrana


Co teda povazuju za kvalitu? No mozna vam to prijde trochu omzeeny ale v tom pripade asi o metalu nic nevite. Jednoznacne nejrotzmanitejsi hudebni styl ktery mohou provazovat jen spickovy instrumentalisti a skladatele. A ma to koule. Dokonce i ten mainstreamovejsi metal, kterej nejaky pozersky true underground blackmetalisti odsuzujou je mnohem kvalitnejsi nez soucasna mainstream produkce, protoze ma uzasny instrumentalisty (Slipknot), neboji se experimentovat (SOAD) nebo maj jedinecny osobnosti jako frontmany (Cradle of Filth, jeste ted se tresu y jejich koncertu). Cesky popularni metal taky stoji za to, Kabat sice nejsou to co bejvaly ale porad lepsi nez nejaky Chinasky. A metalisti sou az na vyse zmineny pozery fakt vpoho lidi se kterejma je sranda a da se s nima mluvit. O mejch metalovejch oblibencich bych moh mluvit hodiny je jich fuckt hodne, o tom az nekdy priste (ukazu ti prdel a v ni kliste).-)

14 komentářů:

WoWe řekl(a)...

hele docela by mne zajimalo toto..v predchozich prispevcich si psal neco o komerci a jak se vycetl ze ji dost nemas rad..a tady basnis o Slipknotech..slysel si nove veci? videl si co se z nich stalo?..pokud tohle neni komerce tak fakt nevim:)nerikam ze se mi jejich hudba driv nelibila ale nemyslim si ze by to byli buhvi jak skveli hudebnici..dost by mne zajimalo jesi znas i odlisne styly o kerych tu nemluvis..treba by si pak zmenil nazor

Svestkac řekl(a)...

Kdybys trochu umela cist, tak bys vedela, ze v pripade Slipknot mi ta mirna mainstreamovost nevadi, dokazou to vykoupit kvalitni hudbou a hracskym umenim. Navic oproti nejakejm emo shitum a tak to komerce urcite neni.

WoWe řekl(a)...

V tom pripade si pekne seres do huby:) a jinak jak nekdo psal do komentu..tvuj Black metal opravdu ma jiste spolecne rysy s punkem..kdyz si poslechnes stara alba Bathory ktere mas tak rad(mne se teda libi take) tak zjistis ze je to taky par akordu a naprosto primitivni bici..ale muzika dobra;) byl bych rad kdyby sis poslechl treba stenchcore..co by si rekl na tento styl;)

Svestkac řekl(a)...

Takze kvuli tomu ze se mi libi Bathory ktery maj v hudbe tak jedno procento punku mam punk uznavat? Pche

von.Kirchstein řekl(a)...

Ty si nehoráznej zmrdeček. Že ti huba neupadne, v tvym případě mluvit o "názorech" je naprostý rouhání. kolik je ti let? Mohl bys už vystrčit hlavu z vlastní prdele a zjistit, že neni na světě jen tvoje ego a "metálek" ty buzno. von.Kirchstein

Svestkac řekl(a)...

Tobe nekdo asi hodne ublizuje vid? Jak jinak by tech moh nejaky blog takhle rozparadit. Bez se vyplakat k mamince a pak si to zkus precist poradne.

von.Kirchstein řekl(a)...

Aspoň, že ses chytl. Je naprosto očividný, že tvoje matka profetovala celý těhotenství.

Svestkac řekl(a)...

Nevim na to jsem se ji nikdy nezeptal.

BoboKing řekl(a)...

A stejně si fejk :))

Svestkac řekl(a)...

Uz sem o tom psal, jestli chces a budes se kvuli tomu citit lip tak tomu ver, me to fakt nezajima. :-D

Unknown řekl(a)...

prispevek von.Kirchstein mi prisel jako paradni ster a silne me to pobavilo, coz byl nejspis i jeho ucel :D
jinak, to co tady vypisujes za kapely je vsechno komerce jak prase. poslouchas i neco nekomercniho? nebo spis, znas vubec neco takovyho?

Svestkac řekl(a)...

Ano prosim. Chystam velkej clanek o metalu. A staci ti trochu malo, kdyz se bavis u steru na urovni prvni tridy ZS. Ale nevadi, hlavne ze te ten blog bavi.

Unknown řekl(a)...

ok, cekala jsem, ze nic nekomercniho neznas, nevadi.. ja se teda prevazne bavim diky tvoji nizke inteligenci, ale klidne si dal mysli, ze svejma "revolucnima" nazorama na hudbu spasis svet :D

Svestkac řekl(a)...

Z ceho usuzujes ze nic nekomercniho neznam? Jsi akorat primitivni pozerka.