pondělí 18. srpna 2008

EMO Sucks


Rad bych se vyjadril ke stavu soucasny popularni hudby. Rekneme si stoji to pekne za starou picu. Ne ze by na tom nekdy byla popularni hudba kdovijak dobre, ale posledni dobou i par tech dobrejch kapel pohlcujou modni sracky a tech par co si to uvedomuje musi hledat v undergroundu. Souvisi to i s celym otupenim mladeze konzumni spolecnosti. Typickym prikladem zkazenosti je hudebni styl a ideologie zvana EMO. Pro ty stastny co to neznate, jakozto hudba se vyznacuje ufnukanym teplousksym boybandovym zpevem, textama o sebevrazdach a o tom jak je nikdo nema rad, primitivni instrumentaci na ne vic nez tri akordy a dementni image s patkama, conversjkama apod. Hudebne vlastne vychazi z Nirvany a dnesni nejslavnejsi emo kapely jsou treba My Chemical Romance, Tokio Hotel, Panic at tHe Disco a podobny shity pro decka. Fandove tohohle stylu sou vetsinou patnactilety holcicky a teply chlapecci ale muze se narazit i na starsi. Mame takhle jednoho ve skole, je to sebelistivova buzna vzdycky se gebime jeho demenci a on se rozplace. A taky si hrajou na hrozne nekonvencni i kdyz vlastne poslouchaj totalni mainstream. Lidi vzpamatujte se.

9 komentářů:

WoWe řekl(a)...

asi o tom moc nevis;)..emocore neni zadna popularni hudba:D..je to DIY hudebni styl(pokud vis co to DIY je;) ) to co v televizy vids neni emo;) a nevychazeji z Nirvany ale z HC;)..jen tak pro upresneni;)

Svestkac řekl(a)...

Ty vase kecy o tom jak ty MCR apod nejsou ve skutecnosti emo fakt nechapu. Miliarda lidi pro ne tohle oznaceni pouziva a ja nevim proc bych nemel taky

Anonymní řekl(a)...

Ty si používej co chceš, ty seš hlavně debil ;-)

WoWe řekl(a)...

ano protoze si omezenej a nechces hledat a zajimat se o veco dopodrobna..

Svestkac řekl(a)...

Ach jo me je vas lito. Uz se smirte s pravdou.

Unknown řekl(a)...

MCR o sobe v nakym rozhovoru prohlasili, ze nejsou emo. myslim, ze to byl ten clanek v reflexu.
jinak TH nejsou emo a emo nevychazi z Nirvany. je hezky, ze neco nenavidis, a jeste o tom vis hovno.)

Svestkac řekl(a)...

Prave jsem se koukl na tvuj profil a myslim ze tvoje stupidni nazory uz jsou mi oduvodneny, ty sestnactileta pseudoemarko. :-D

Unknown řekl(a)...

jedinej nazor, co jsem zatim napsala je, ze vis o emu hovno. zbytek je proste pravda bez ohledu na muj nazor, ale ty jsi proste moc zabednenej na to, aby sis aspon neco vygooglil.

Svestkac řekl(a)...

Dekuji za nazor, uz muzes jit nekam kde te chteji.