středa 20. srpna 2008

Ma CR Zelenou?


Mnoho veci me primelo vyjadrit se i politice. Byly to zejmena nejaky hlupci na lide.cz, kteri spochybnovali moje politicke nazory a obhajovali komunisticka hovna z CSSD. Lidi v Cesku maj spatnou pamet nebo sou hloupy a omezeny a komunismus jim nevadil. Diky soudruhovi Paroubkovi je dnesni CSSD s komunisty jedna ruka jedna prdel. Nechci tim samozrejme obhajovat ODS s princem Tupolankem a samozvanym kralem hovadem Klausem, nejhorsim prezidentem dejin vcetne Klementa Gottwalda. Jak muze zpochybnovat globalni oteplovani, urazet mnohem lepsiho Svejnara a potopit neco tak genialniho jako Kaplickyho knihovna? Hajzlus fuj. Fuck off! Priznavam pred par lety sem ODS fandil ale strasne me zklamali a uvedomil sem si co za tunelarske prdele jsou zac. Jedinej dobrej je Pavel Bem a trochu Necas. A co dal? KDU-CSL s kriminalnikem Cunkem ze kteryho jsem se 52 krat pozvracel a lstivy hovado Kalousek? Ne diky.
Ano, povazuju za nejschopnejsi stranu u nas Zelene. Nehlede na jejich uslechtile zamery ochranovat prirodu a ucinit svet lepsim mistem se taky snazi o trochu miru. Ostatni strany by z nas nejradeji udelali americke ci ruske prdele a sli do valky, Zeleni se snazi o lepsi cestu. Skoda ze sou v tyhle strane i kurvy Kuchtova Zubova, ale Bursik je jednim z mych velkych idolu. Mrzi me ale ze nemaj vic zastancu, protoze vetsina lidi sou proste takovy jaky sou. Svet se ridi do zahuby a Zeleny sou jediny co s tim muzou neco udelat, ale je jich malo zasrane malo. Odletoska mohu volit tak se jim budu snazit pomoc sec muzu.
P.S. Dnes sem se dozvedel strasnou vec, ze umrel Bursikuv bratr. RIP

13 komentářů:

Palivo řekl(a)...

doufám, že brzo chcípneš

Svestkac řekl(a)...

A duvod?

tarq řekl(a)...

Konečně někdo, kdo se nebojí říct pravdu. Přál bych si to mít v hlavě tak dobře srovnané jako ty.
Držím palce...

Svestkac řekl(a)...

Ty jo pochvala potesi

dedliipf řekl(a)...

Zelení nás ženou do náruče rakušáků a ti maj aspoň smysl pro skvělý seriály. Mistře, pokračujte se svou osvětou! Můj internetový život konečně nabírá na smyslu
Dotaz: Jakou rituální vraždu mám zvolit pro ty sráče z hatelistu? Chci se očistit od svých sympatií k Radiohead

justinianus řekl(a)...

Je vidět, že výše tvého IQ dosahuje zhruba stejné hodnoty jakou má jeden podprůměrně inteligentní chlup na Bursíkově hnusném ksichtu.

Svestkac řekl(a)...

dedliipf: pokud neumis blokovat IP adresy, tak zatim bude stacit tvoje opovrzeni k nim. Jsem rad, ze si ty me clanky libi a ovlivnili te.

justinianus: jaky je tvuj nick na lide.cz abych si te pridal na hate list dementku? potrebuju zaokrouhlit na 50. A neurazej pana Bursika. ;-)

Anonymní řekl(a)...

hehe, škoda, smrtka se spletla a vybrala špatnýho bráchu :-D

Svestkac řekl(a)...

Cyniku

Unknown řekl(a)...

nasla jsem v tvym prispevku hned 3 hrubky. kolik Ti je, ze neumis pravopis?

Svestkac řekl(a)...

Misto hledani pravopisnejch chyb bys radsi mela davat pozor na tom co tam je.

von.Kirchstein řekl(a)...

Takže opět tu máme velký množství gramatickejch chyb. A k obsahu? Asi je módní, že každej debil komentuje politickou situaci. To máš v politice takovej přehled, že si dovoluješ tady psát rádoby erudovaný komentáře? Hovno. Já taky politice nerozumim, tak se do toho neseru debile, vem si ze mě příklad.

Svestkac řekl(a)...

Ano mistre, priste si to budu pamatovat.