úterý 19. srpna 2008

Predpoklady se naplnily


Jak se dalo predpokladat moje clanky hnuly uz za jediny den mnoha lidem zluci a to je dobre. Nekteri sou samozrejme tak arogantni a tupy ze si budou stale stat za svym ale nastesti urcite existuji i ti , ktery se nad mymi clanky zamysleli a casem zmeni svuj postoj a podekuji mi. Co me trochu prekvapilo byl pristup kolegu metalistu, ktery me nejenze nepodporili ale dokonce i nadavali, to trochu zamrzi, ale co. Teste se na dalsi supr clanecky nejen o hudbe.

P.S. Vy vsichni co se vam moje clanky zamlouvaji a je vas jiste hodne, nebojte se a sirte mezi svymi prateli. Jde o dobrou vec. Skoncujme s komercnimi shity

P.P.S. Jeste jedna vec: FUCK OFF PADAVAN . Tenhle primitiv ztelesnuje vsechno co nesnasim na tech spatnejch pozerskejch metalistech. Hraje si na alternativce a drsnaka pritom doma trsa na Michala Davida a kouka na High School Musical. Kdo by chtel prispet na utraceni nebo aspon na block IP adresy at se napise do commentu.

14 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Debile.

Svestkac řekl(a)...

Jeste neco?

Svestkac řekl(a)...

To me mrzi ze se takhle chovas, dokonce sem te vymazal z hate listu.

von.Kirchstein řekl(a)...

Máš tam hrubky kreténe. A interpunkce ti asi taky nic neřiká. Musíš mít jistě problémy se svojí sexualitou, nebo komplikovaný vztah s otcem, protože to, co píšeš, nemůže vyplodit člověk s normálními vztahy v rodině.

Svestkac řekl(a)...

Otazka zni: kdyz sou ty clanky tak hrozny, co tu jeste delas? Jestli me chces urazit, tak se ti to nepovede. :-) Negativni nazor jsi uz vyjadril, muzes jit zas do prdele. ;-)

Unknown řekl(a)...

tohle me pobavilo "Co me trochu prekvapilo byl pristup kolegu metalistu, ktery me nejenze nepodporili ale dokonce i nadavali," :D:D nevim, co jsi jako cekal, ze ti rozumnej clovek rekne.

Svestkac řekl(a)...

Spousta rozumnych lidi se ozvala ze jsem dobrej a ze se se mnou stotoznujou.

von.Kirchstein řekl(a)...

V tom případě to nemůžou bejt rozumný lidi, ale obyčejný hovada jako ty.

Svestkac řekl(a)...

To uz zalezi na uhlu pohledu. Nechapu kde se v tobe bere tolik zloby kvuli nejakymu blogu.

eclisse.di.sole řekl(a)...

MÁM PÁR OTÁZEK:
Spousta rozumných lidí se ozvala, že jsem dobrý a že se se mnou ztotožňují.
-Dle čeho soudíš, že tito lidé jsou rozumní? Protože napsali, že jsi DOBRÝ?
-Ztotožnit se s někým, po přečtení několika tuctových článků, to je podle tebe rozumné?
-Co je rozumného na tom, udělat si HATE LIST a zapsat tam každého, kdo má na Tebe svůj vlastní názor, nesouhlasí s Tebou a nemyslí si, že jsi DOBRÝ?
-Co to má znamenat: Negativní názor jsi už vyjádřil, můžeš jít zas do prdele.!!! Ten kdo nepíše, jak jsi DOBRÝ, má jít do prdele?
-Co mě trochu překvapilo, byl přístup KOLEGŮ?!!! metalistů… To všichni co poslouchají metalovou hudbu, mají mít podle Tebe stejné názory a podporovat kdejakou blbost, kterou nějaký hlupák vymyslí? A jen pro to, že také poslouchá metalovou hudbu?
-Proč se tak bojíš kritiky? Co máš za problém? Proč odsuzuješ a haníš, co se zrovna Tobě nelíbí? Myslíš si, že jsi chytrý a rozumný? Myslíš si, že jsi DOBRÝ? Cítil jsi velkou potřebu napsat sem, že si (údajně) někdo myslí, jak jsi DOBRÝ? Kde máš ty lidi, co si to (údajně) myslí? Jsi gay?
Jo a myslím si, že jsi hodně omezený a hloupý člověk… -tak jsem si řekla svůj negativní názor a jdu do prdele…:D

Vím, jsem trošku zvědavá. Děkuji za odpověď pane DOBRÝ…

Svestkac řekl(a)...

- samozrejme :-D
- ano
- nic, vse nemusi byt rozumny
- je neco jineho vyjadrit svuj negativni nazor JEDNOU a otravovat s tim pak furt a sproste nadavat
- nemaji ale taky jsem necekal okamzity urazky
- kritiky se nebojim blbko jinak bych to nedelal, myslim si, ze chytrej jsem, rozumnej mozna az tak ne, tech lidi je dost hlavne z rad mych kamaradu, gay narozdil od tveho fotra nejsem
- nejsem omezeny ani hloupy

preji hezky den

eclisse.di.sole řekl(a)...

To jsou odpovědi jak od žáka základní pomocné školy. Na některé otázky ani nejsi schopný odpovědět. A Když chce od Tebe někdo vědět něco konkrétního, tak se schováš za urážky. V komentářích se osočuješ na lidi , že tě z něčeho obviňují a nadávají ti, aniž by o tobě něco věděli. Avšak sám děláš to samé, bez důvodně urážíš lidi, které vůbec neznáš a nemají s tímto absolutně nic společného? Jsi velmi omezený a hloupý člověk.
Proč jsi na otázku, zda jsi gay reagoval takto? Máš s tím nějaký problém? Ženské tě nechtějí? Máš ho malého?

Svestkac řekl(a)...

Odpovedel jsem na vsechny tvoje otazky, kdyz se chovas jako tupa trinactileta devka nemuzes ocekavat slusnost. A nejaky narazky na my udajny problemy fakt nechapu co si tim dokazujes. :-D Spis mas nejaky problem ty, kdyz te rozparadi k takovymu urazeni jen obycejnej blog. :-D

Unknown řekl(a)...

nechapu proc se porad ohanis tim ze "nekoho rozparadil tvuj blog". vlastne si myslim, ze ti lichoti, ze s tebou vubec nekdo komunikuje. ta pozornost. asi si ji neumis obstarat jinak. lidska blbost v tvem podani je bohuzel tezko prehlednutelna a tak ti kazdy normalni clovek ten kometar tady napise, pokud si mysli, ze jsi dost chytry, aby jsi mohl prijmout i cizi nazor bez nadavek. ten zbytek to ani nezkousi, protoze spravne predpoklada, ze je to naprosto zbytecne.